HESØ A/S

Firmaet blev grundlagt i 1989 og ejes i dag af Kristian Pausgaard. Vi producerer vores eget program af vaskeanlæg til rensning og affedtning. Disse Industrivaskere kan ses under produkter på denne hjemmeside. Affedtningsanlæggene anvendes indenfor flere forskellige brancher, og størstedelen af vaskeanlæggene leveres til metalindustrien, autobranchen og den grafiske industri.

DEMOFACILITETER

Alle vore vaskeanlæg samles på fabrikken i Vejle, hvor vi også har demofaciliteter til rådighed med relevante affedtningsanlæg til rensning / affedtning af diverse kundeemner. Vi ønsker at kunden skal benytte demofaciliteterne sammen med os, for at vi sammen kan finde frem til den bedste løsning af opgaven. Alle vores Industrivaskeanlæg opbygges med fokus på kvalitet og funktion, og kunde specifikke løsninger bliver gennemprøvet omhyggeligt. Vores servicevogne kører ud fra Vejle og betjener hele landet. Vognene og vores serviceteknikere er altid fuldt rustet til at udfører service og eventuelle reparationer. Husk dog altid at oplyse maskintype og serienr. ve. henvendelse.

baandtyper

Vi håber, at De vil finde HESØ og vores produkter interessante. Kontakt os endelig såfremt De ønsker yderligere oplysninger på:

Tlf. +45 7585 8499, eller info@heso.dk